Kto zabija motocyklistów?

Kto zabija motocyklistów?

Postprzez Gof » czwartek, 21 kwietnia 2011, 05:26

Gof

Postprzez brodaty_rider » czwartek, 21 kwietnia 2011, 10:49

Może wreszcie po tym artykule kierowcy zaczną się bardziej rozglądać (w co wątpię nadzieja matką głupich)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 24 kwietnia 2011, 16:47

Sami się zabijają 8)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez x10d » sobota, 30 kwietnia 2011, 23:38

Ja dzisiaj trafilem na takiego co nie dosc, ze sie nie rozglada, to w ogole nie patrzy w lusterka czy cos jedzie :/ . Ruszyl ze stojacej kolumny z pasa sasiedniego i wtargnal na moj, prosto pod kola. Na szczescie jechalem okolo 30km/h i zdazylem w miare wyhamowac, ze tylko sie na nim oparlem...
x10d

Postprzez Cygi » sobota, 30 kwietnia 2011, 23:49

ja spotykam takich co patrza w lusterka i wtedy uprzejmie robia miejsce zeby ich wyprzedzic i takich którzy beszczelnie zajezdzaja droge. Na szczescie tych drugich nie ma duzo ale daje im powąchac wyziewy z mego komina.. :D
"Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj".
"Złe języki obgadują... dobre dają orgazmy.. " :D
MZ 251=>GSX600F=>GSX-R 750=> FZ8 Fazer
Cygi

Postprzez BiEdRoN » niedziela, 1 maja 2011, 21:23

ja ostatnio miałem nie miłą sytuacje, wyprzedzam sobie autka stojące w koreczku, a pajac jadąc z naprzeciwka widząc mnie centralnie zjechał do środka jezdni :x
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez brodaty_rider » wtorek, 3 maja 2011, 20:04

No mi wymusił skoro mnie widział ewidentnie chciał mi zrobić krzywde :/
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez Gof » wtorek, 3 maja 2011, 22:55

Czasem ludzie patrzą ale nie widzą...
Gof

Postprzez zolkos » piątek, 13 maja 2011, 20:26

jak mi koles busem wyjechal z bocznej uliczki to przez cale skrzyżowanie mialem wcisniety klakson az włączył awaryjne ze niby przeprasza :P a raz jechalem 2 pasmową po miescie i to lewym pasem a bladynka z myjni niedaleko policji wyjechala nie patrzac sie i jeszcze na moj pas :/ nawet koles na swiatlach operd**il ja z puszki ze mogla mnie potracic :P
zolkos

Postprzez chrom » sobota, 14 maja 2011, 23:33

Fajny artykul wiele wyjasnia,ale jeszcze duzo wody uplynie zanim kierowcy beda bardziej swiadomi i przyzwyczaja sie do obecnosci motocykli na drodze
co by sie nie dzialo musisz temu sprostac
chrom

Powrót do Linki...