Przykre ale prawdziwe

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Przykre ale prawdziwe

Postprzez zolwik » niedziela, 26 lutego 2012, 11:36

Jeżeli masz 53minuty to warto obejrzeć .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&feature=player_embedded[/youtube]
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez szybki_czopek » niedziela, 26 lutego 2012, 11:40

jeszcze nie obejrzałem, ale po opisie na YT wiadomo o czym film. Niestety tak musi być, żeby gospodarka się rozwijała, świetnie jest mieć jakiś niezniszczalny sprzęt, ale nie z punktu widzenia producentów, czyli w jakimś stopniu naszych pracodawców. Oczywiście całość jest całkiem słaba w odniesieniu do tutejszych warunków, temat głęboki :)
Obrazek
szybki_czopek

Postprzez ziomek4000 » niedziela, 26 lutego 2012, 13:44

oglądałem to jakiś czas temu. można dowiedzieć się wiele ciekawego.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez daro600 » niedziela, 26 lutego 2012, 13:53

to samo było z elektrycznymi samochodami ktore wymyślono bardzo dawno temu. Mogły przejechac nawet 100 km bez ładowania. Nestety wszystkie prototypy i zapiski zostaly zniszczone, bo producenci paliw i częsci zamiennych poniesli by klęske. Powracając do tematu ten proces postepuje coraz bardziej produkują coraz gorsze badziewie, trudno określić czy to dobrze czy źle...;/
daro600

Postprzez Cygi » niedziela, 26 lutego 2012, 15:16

wlasnie... takich filmow i programow otwierajacych oczy powinno byc znacznie wiecej zamiast mydlanych oper i seriali. Musze powiedziec ze sam ostatnio bylem w pulapce wlasnie z drukarka.
Koszt nowych tuszów był dokladnie wartoscia nowej drukarki bezprzewodowej. I dalem sie skusic i kupilem nowszy sprzet a stara drukarka lezy w pudle bo przeciez tylko nie ma tuszów a szkoda wywalic. Bezuzyteczny sprzet graci zamiast trafic do recyclingu. Staram sie szukac rozwiazan najlepszych ale nie zawsze z pozytywnym skutkiem. Ale probuje :)
"Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj".
"Złe języki obgadują... dobre dają orgazmy.. " :D
MZ 251=>GSX600F=>GSX-R 750=> FZ8 Fazer
Cygi

Postprzez moro99 » niedziela, 26 lutego 2012, 15:25

Cygi, Oddaj do domu dziecka czy innego takiego miejsca. Oni juz sobie poradza z zastosowaniem jej.
Lub wystaw na aukcje i ktos na bank przytuli
Romet -> Simson SR50 - > Keeway Hacker -> GSX650F -> FJR1300
moro99

Postprzez demonlegion » środa, 14 marca 2012, 11:07

Oglądałem ten dokument jakiś czas temu bardzo ciekawy mogę polecić że warto poświęcić godzinę na jego obejrzenie :) Sporo badziewia dziś się produkuję i jest w miarę tanie niestety ludzie się na to łapią ja wolę czasem dołożyć i kupić ORI.
demonlegion

Powrót do HYDEPARK