przez igor ostrołęka » niedziela, 11 listopada 2012, 14:14
witam,czy ktoś się orientuje gdzie można kupić naklejki do gsxf jajko.nie chodzi mi o napis czy numer,a o takie duże na plastiki jak w jajkach z ostatnich wypustów??
przez BiEdRoN » poniedziałek, 12 listopada 2012, 13:24
aso tylko jeżeli znasz numer vin, szukając na allegro jedna firma podjeła się zrobienia naklejek które chciałem za 300zł.
ja odpuściłem dalsze poszukiwania
Na czerwonej 600 miałem zygzaki, możesz zobaczyć w temacie BIEDRONKA zapytam chłopaków czy mają jeszcze gdzieś projekt
obecnie jest plan na całą czarną
ja narazie będę walczył ze stickerbombem mam pomalowane troszkę nieprofesjonalnie owiewki i w słońcu mają troszkę inny kolor. narazie chcę okleić stickerbombem pług,przedni błotnik i na wzór oryginalnyvh naklejek zrobić ze stickerbomba może wyjdzie. jak będzie lipnie to zdzietam wszystko to zostaje przy standardowym kolorze--ciemny granat i szary pług. narazie nie mogę ogarnąc jak na forum wstawiać fotki:Pimage shack to zagadka
igor ostrołęka, bo to trzeba oklejać na mokro i wtedy wszystko sie uda albo kupic drozsza folie i wtedy na suszarke
ps. sa tez stickerbomby w formie paczki naklejek a nie 'stickera' z rolki. wg mnie bedize to fajniej wygladac.
sticker's fajny ale nie do kazdego moto pasuje. ja myslalem o zrobieniy nakladki na kolo w stickersie, ale przy oryginalnym malowaniu to by wygladalo jak niewiadomo co.