Leon_ napisał(a):drugą noc w całym rynsztunku spałam, bo pierwszej potłukłam sobie zęby
Trzeba było się do kogoś przytulić

Leon_ napisał(a):drugą noc w całym rynsztunku spałam, bo pierwszej potłukłam sobie zęby

Leon_ napisał(a):Grafik napięty jak baranie jądra

requiem5 napisał(a):Ragor napisał(a):Odnośnie śpiworów, to po rozpoczęciu sezonu w Jeziorsku pokuszę się o stwierdzenie, że warto go zabrać tak w razie czego
Pościel była, ale domki były tak "szczelne", że bez śpiworów śpiąc na piętrze mogłoby być troszkę zimno
zimno? to mało powiedziane, drugą noc w całym rynsztunku spałam, bo pierwszej potłukłam sobie zęby

Jabol80 napisał(a):A co do Jeziorska to chyba wszystkich przepiż..ło .Ale było cieplej niż na zakończeniu w zeszłym roku .

JenJer napisał(a):Ja tam żadną władzą nie jestem i bardzo dobrze, bo mogłoby się to źle skończyć dla co niektórych
A co powiecie na Park Linowy
Ale poważnie trzeba ustalić, o której wyjazd bo kobitka z grot mówi, że przy większej grupie to jest niezbędne, bo inaczej możemy sobie długo poczekać no i do Skansenu też trzeba zadzwonić. O muzeum w bunkrze w Konewce nic nie wiem na temat rezerwowania godziny przyjazdu.
Także jeśli nie chcecie decydować to poproszę o propozycje.
Maniek i Mriano![]()
![]()
![]()
![]()
kasa
requiem5 napisał(a):Ragor napisał(a):Odnośnie śpiworów, to po rozpoczęciu sezonu w Jeziorsku pokuszę się o stwierdzenie, że warto go zabrać tak w razie czego
Pościel była, ale domki były tak "szczelne", że bez śpiworów śpiąc na piętrze mogłoby być troszkę zimno
zimno? to mało powiedziane, drugą noc w całym rynsztunku spałam, bo pierwszej potłukłam sobie zęby
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

Mariano napisał(a):JenJer mamy czas do 28 września, więc nie wiem o co kaman :] przelew poszedł

JenJer napisał(a):W każdym miejscu mamy przewodnika
JenJer napisał(a):17:30 biedronka

JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości