mam profesjonalny zestaw honnitona brodaty_rider napisał(a)::diabel: mam profesjonalny zestaw honnitonatam mam i gięte i kątowy
może mi ktoś wysłać foto która to dokładnie jest

alox napisał(a):Witam,
czy wykręcajac śrubę od składu mieszanki wzbogacamy ja czy robimy uboższą?2,5 obrotu od zakręconej dyszy będzie ok?jakie są objawy za bogatej mieszanki?czy może ciężko moto palić na ciepłym silniku?
Alox
brodaty_rider napisał(a):To zaraz będę leciał więc jak wrócę to to zrobię dzięki za odp![]()
[ Dodano: 08-04-11, 22:16 ]
Panie i panowie pojawił się nie za ciekawy problemmianowicie chciałem ustawić mieszankę spoko wyjąłem gaźniki żeby ustawić po 1.5 obrotu na kazdym połozyłem je bokiem żeby było mi wygodniej no i odpaliłem sobie ustawiałem ustawiałem a on dalej nic nie chce schodzić z obrotów schodzi do 2.500 a później w bardzo wolnym tempie do oczekiwanych 1300
nie wiem co jest te śruby od regulacji wykręciłem już z 3 obroty a on dalej swoje i ni w grzyba nie chce chodzić normalnie
. Prosiłbym o pomoc bo już spędziłem kilka godzin nad tym prawię się udusiłem bo mi wiatr drzwi zamknął a nie zauważyłem już nie wiem co robić
. Pomocy. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje i zależy mi na szybkiej odp. bo motocykl to mój jedyny środek transportu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość