wrzaskun napisał(a):Miałem coś podobnego . Sprawdź filtr powietrza . U mnie po wymianie natychmiast ustąpiło i mniej zaczął pic paliwa
Pzdr
No to przecież pisał że jest czysty i go dodatkowo przedmuchał
zolwik napisał(a):Chłopy FF już doszedł do tego co było nie tak ,no ale nie ch sam się pochwali nikt nie trafił sam się zdziwiłem jak się spotkaliśmi .
Pozdro FF
Djobeł napisał(a):Cholerna ta przypadłość o której piszesz Fire. Ja się męcze z tą usterką od dłuższego czasu. Podobny temat zakładał na forum MONTIS ale nie wiem czy rozwiązał sprawę. Sam byłem przekonany, że to kwestia regulacji gaźników, zresztą świeżo po synchro, problem chwilowo zanikł. Teraz znowu się odzywa, identyczne objawy, czasem przy 1,8 zł potrafi nagle zgubić obroty i kompletnie nie reagować na dodawanie gazu manetką:( Wyregulowałem gaźniki, wymieniłem filtr powietrza, oleje wszystkie pierdoły praktycznie i nic. Teraz tak sobie myśle - może to problem wężyków...może któryś jest zapchany...Szkoda, że nie postawiłeś jednoznacznej diagnozy Fire, bo i ja wiedziałbym za co się brać, ale ważne, że wyleczyłes te gównianią przypadłość![]()
Pozdrawiam
guardian_angel napisał(a):Tu chodzi o brak mocy a nie o przeniesienie napędu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość