przez cybersphinx » czwartek, 1 września 2016, 21:36
Dziś sprawdziłem crashe w terenie. Motocykl cały. Crash się wygioł i starł ale motocykl cały. Czy po wyprostowaniu będzie dalej "działać"? Dzięki za dobrą robotę. Było by po jajku!
przez poldek171 » niedziela, 30 października 2016, 11:32
Tyle kaski do zarobienia a temu się nie chce Jak nic z tego nie wyjdzie to ja sam sobie chyba spróbuję takie zrobić. Długa zima więc do wiosny może się uda
przez shingo » poniedziałek, 7 listopada 2016, 16:02
Po raz kolejny pozwolę sobie odkopać następny temat. A więc pytanie moje jest następujące : Skoro kolegą nie ma niestety czasu na zrobienie crash padów może ma ktoś na sprzedaż bądź jakiegoś linka gdzie dostanę crashe do gsx750f z 2004 roku? Bo szukam i nic znaleźć nie mogę. Pozdrawiam
przez Gruby Kurp » poniedziałek, 7 listopada 2016, 18:32
Renner robi crashpady do gsxf-ów. Na stronie www.renner-moto.com masz podany adres e-mail. Ja właśnie w ten sposób u nich zamówiłem crashpady torowe. Opisałem je w osobnym temacie, poszukaj. Czas realizacji zamówienia to 2-3 dni robocze od wpłaty pieniędzy na konto. Za crashpady z przesyłką zapłaciłem 329 zł. Wyglądają fajnie, ale trochę odpychają plastiki od ramy i trzeba kombinować z przykręceniem 4 śrubek z dużym łebkiem - po 2 na obie strony motocykla.