LwG co się kur... dzieje

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Postprzez Budzik » środa, 4 września 2013, 13:25

akurat kontrowersyjne tematy ożywiają to forum i fajnie że ktoś to robi, do przy okazji wywołuje się ciekawa dyskusja, a nie tylko jaki olej, ile spala, gdzie jest pri :D

Żylet tu nie chodzi o to że każdy z nas poklepuje to co jest, ja też nie lubie buractwa na moto, chlopaczków w ortalionach ciągnących do odcięcia itp. ale niestety oni są i psują opinię o pasjonatach. I z tego co zauważyłem coraz mniej jest pasjonatów, a jesli są to w małych gronach sie spotykają i ich raczej nie spotkasz jadac do pracy, bo jak sie spotkaja to leca polatac poza miastem, albo wycieczka po polsce lub za granica. czasem jaks wypad na tor.
Nie lubie lasowania sie na moto czy wyrywania gimbazy lub innych licealistek na nowe alpiny i r6. dlatego też moi motocyklowi znajomi tak nie wygladaja

A to ze nie mam nowiutkiego motocykla mysle ze nie wyklesla mnie z tego elitarnego grona motocyklistow, bo robie to co kocham i jestem szczesliwy w siodle. Lubie dopieszczac swoja maszyne dlatego wyglada jak wyglada
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez requiem5 » środa, 4 września 2013, 20:48

Żylet odwiedź POWITALNIE i się przedstaw, potem pokaż moto, potem cie ocenimy po tym skąd jesteś i czym jeździsz i ci się głupio i łyso zrobi.
GSX650F 2008r.
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Postprzez Aztek » środa, 4 września 2013, 21:15

Żylet, czytajac twoje wypociny przychodzi mi wspomnienie "prwdziwych " metalowców z lat 80-90. Biegał taki po mieście, szukał małolatów z plakietkami i naszywkami i i egzaminował z ostatnich "17-nastu" płyt kapeli. Całe szczęście, że ty tym "nieprawdziwym" moto nie kroisz!!!
Wyluzuj chopie a świat stanie się piękniejszy.

Pozdrawiam
Aztek

Postprzez Żylet » środa, 4 września 2013, 22:24

requiem5 napisał(a):Żylet odwiedź POWITALNIE i się przedstaw, potem pokaż moto, potem cie ocenimy po tym skąd jesteś i czym jeździsz i ci się głupio i łyso zrobi.

Oj slodziutka za duzo bys chciala o mnie wiedziec. Ja taki latwy nie jestem.
I coz mi takiego powiesz. Szukasz argumentow i pomyslow zeby cos dogryzc?

Mozesz posmiac sie z tego ze waze 120 kg i na jajku siedze zwiniety jak scyzoryk ze wzgledu na wzrost.
Jak nie poleca lby to impreza nieudana !!!
Żylet

Postprzez KR-Ociec » czwartek, 5 września 2013, 07:07

Wybacz Żylet, ale requiem5, MA RACJĘ !!!
Zgodnie z zasadami panującymi na Forum: POWITALNIA to Pierwszy Krok w tą Społeczność - widać, Tobie to "nie leży" .... :( :roll: (na innych Forach Admin po prostu BLOKUJE gostka i kropka :) ) A zobacz, sam pisałeś na poprzedniej stronie:
"... Bo jak sie wchodzi w jakies srodowisko to nalezaloby znac zasady w nim panujace..." - nie stosujesz się do swoich zasad?
Poza tym nieco za bardzo "kąsasz" - czyżby "mącenie wody" było Twoim credo ??? Jeśli TAK - nie podchodź nawet do działu POWITALNIA tylko od razu poszukaj : EXIT :/ To Ty WYLUZUJ z epitetami i egocentryzmem - wulgaryzmy z nikogo jeszcze nie zrobiły idola.

I coś prywatnie: zaznaczyłeś 44 lata - ja mam 47 ale będę musiał, dzięki Tobie, powtórnie przemyśleć stare, ludowe przysłowie: "Starzy ludzie są MĄDRZY wiekiem" :roll: - I "nie uwziąłem się na nowego Forumowicza" - bądż po prostu z nami a nie obok nas (broń Boże "nad nami" :P :D )
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!!
--------------------------------------------
(KR-Ociec tel.: 509-867-657 )
Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
KR-Ociec

Postprzez woznyman » czwartek, 5 września 2013, 20:33

Żylet jest mocno kontrowersyjny

W dużej mierze masz rację, ale pojęcie kontrowersyjności nic nie wspomina o zwykłym chamstwie

definicja.net/definicja/Kontrowersja
"Nie wypuszczone bąki przedostają się do głowy i tak powstają posrane pomysły"
woznyman
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez MARO_M » czwartek, 5 września 2013, 21:24

Ze względu na to ze nie mam już jajka to zagladam rzadziej ale zagladam systematycznie.
Kurde!!! Co tu sie dzieje???!!!
Lubie tu zagladac bo zawsze byla mila atmosfera a teraz?
Kolejny otworzony post to jakies wywody.
Rozumiem ze kazdy moze miec swoje zdanie ale to co się zaczęło dziać na forum to jakaś pomyłka.
Moze juz wystarczy??????
MARO_M

Postprzez BiEdRoN » czwartek, 5 września 2013, 22:56

Żylet napisał(a): Wiedzialem ze sie motocyklisci pozdrawiaja. Bo jak sie wchodzi w jakies srodowisko to nalezaloby znac zasady w nim panujace. .
to chyba za bardzo nie stosujesz się do swojej wypowiedzi
Ostatnio edytowano czwartek, 5 września 2013, 23:00 przez BiEdRoN, łącznie edytowano 1 raz
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez KR-Ociec » czwartek, 5 września 2013, 23:26

BiEdRoN, niestety facio => tzn. "Żylet" - idzie w zaparte i ma w ... :shock: :roll: :( "głębokim poważaniu" opinie o swoim zachowaniu innych Forumowiczów i zasad Tu panujących, co widać po Jego postach :(
Od jego "kontrowersyjności" (ha, ha - zwykłego chamstwa pisząc "po ludzku") wywiązała się niepotrzebna pyskówka ; Sorry: wymiana poglądów :D Niestety z niemiłym efektem ... :(
"Żylet" - facet tyle jest wart ile dane przez niego słowo !!!
Dobrze Ci pisze BiEdRoN, (ja również wspominałem!) są w życiu zasady ale Ty uznajesz tylko SWOJE; tzn. takie i wtedy, kiedy Tobie pasują = to zwykła obłuda bo przeczysz sam sobie bez konsekwencji :( A feee ...!

"Gof" i "RAV" - będę w Wawie za ok. miesiąc - zapraszam na browara !!! Obyście się do tego czasu "nie pozabijali" :D :P - Pogadamy :)

A dla wszystkich: PAX, PAX, PAX VOBISCUM !!!
I może koniec "prywaty bo temat co-nieco inny ... :/
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!!
--------------------------------------------
(KR-Ociec tel.: 509-867-657 )
Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
KR-Ociec

Postprzez Pan W » piątek, 6 września 2013, 08:20

Dobra to ja zrobię OFFTOP :lol:
Wczoraj zabrał koleżankę jako plecak na przejażdżkę. W drodze do Ustki spotkałem 4 motocyklistów, a raczej buraków co ręki nie podnieśli. Sprzęty raczej turystyczne starszej generacji. A dla odmiany łepki na sportach za kilkanaście tyś. sami pierwsi rękę podnosili.
Myślę, że może nie każdy wie o tym geście. Prawko zrobił dawno w czasach WSK itp. motongów potem nie jeździł, teraz kupił jakiś sprzęt nie jest biegły w obsłudze internetu i nie udziela się na forach. Po prostu wsiada i jedzie. I nie wiem o co chodzi tym ludziom co do niego machają :shock:

A w temacie.
Gof, w sumie fajnie by było jakbyś wydzielił wątek o "rządach" z tego tematu.
Żylet, styl jego wypowiedzi jest chamski, zachowuje się jakby miał 16lat a nie 44. Może młodo się czuje? Represjonowanie go raczej nie przyniesie sensu. Myślę, że może sam zrozumie, że poprzez styl jego wypowiedzi niektórzy nie będą chcieli mu pomóc z jego problemami.
Na styl moderowania forum na tą chwilę nie narzekam.
Ja to uwielbiam!!!
Nie szukam śmierci...ja gonię swoje marzenia.
Pan W

Postprzez Gof » piątek, 6 września 2013, 08:25

Gof

Postprzez manta19 » piątek, 6 września 2013, 16:35

Ja wczoraj latałem po Płocku testując "nową" gume i wszyscy machali albo pierwsi albo drudzy zatem zapraszam do Płocka miasta zyczliwości wśród motocyklistów :) bo z puszkami to nie to samo :shot:
manta19

Postprzez requiem5 » piątek, 6 września 2013, 18:10

ja latam czasami sobie po kałuszynie i... tu to dopiero jest kultura ;)
jak spojrzę w lusterko i machnę to zawsze ten w lusterku też macha :mrgreen:
GSX650F 2008r.
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Postprzez Mariano » poniedziałek, 9 września 2013, 08:21

Też tak często macie, że piesi na chodnikach zaczynają machać od was? :D
Mariano

Postprzez Malwi » poniedziałek, 9 września 2013, 08:38

Mariano napisał(a):Też tak często macie, że piesi na chodnikach zaczynają machać od was? :D
tak z naciskiem na płeć podobno piękną i dzieci :)
"Kobiety istnieją po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć." :D

:-)
Malwi

Postprzez RAV » poniedziałek, 9 września 2013, 08:48

Mariano napisał(a):Też tak często macie, że piesi na chodnikach zaczynają machać od was? :D

Malwi napisał(a):tak z naciskiem na płeć podobno piękną i dzieci :)

Ha ha mój syn się kiedyś obraził nawet i popłakał gdy będąc na spacerze pomachał (a macha zawsze i każdemu na 2oo) a motocyklista mu nie "odmachnął" :D Miał wtedy ze 2 albo 3 lata może i na prawdę długo nam zajęło wytłumaczenie, że motocyklista po prostu mógł go nie zauważyć :P
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez requiem5 » poniedziałek, 9 września 2013, 14:25

też to zauważyłam że dzieciaki machają dość często a płeć piękna radośnie szczerzy zęby ;)
GSX650F 2008r.
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Postprzez Gof » poniedziałek, 9 września 2013, 14:28

Rekord padł gdy kiedyś przedstawicielka płci pięknej widząc nas szybko podniosła koszulkę i stanik :D
Gof

Postprzez requiem5 » poniedziałek, 9 września 2013, 16:52

;) może naoglądała się filmików w necie jak to motocykliści tak robią ;)
GSX650F 2008r.
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Postprzez Tymon » poniedziałek, 9 września 2013, 16:57

Wczoraj panna machała do mnie bo łapała okazję :D
Tymon
Klubowicz
Klubowicz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE...