No popatrz,a jednak stoi na kosie.wszystko jestem w stanie zrozumieć ale braku spostrzegawczości jakoś nie trawię.Budzik napisał(a):2-w wizjerze do oleju jego stan pokazuje ze jest ponizej minimum, no chyba ze motocykl stoi na kosie boczej i splynal on na lewa strone motocykla.
a to jakaś reguła że pali? mój nie pali ani grama a ma pow 40 tyś nalatane,nic nie dolewam i co twierdzisz że kłamie?Budzik napisał(a):jezeli ktos pisze ze oleju nie pali
a ja nie lubie jak ktoś za wysoko podskakuje,ewentualnie możesz mnie wypierdzielić z tego forum,lub wystąpić z wnioskiem do najwyższej władzy o wykonanie wyroku,myślisz że jak sie zielenisz to mnie przestraszyszBudzik napisał(a):nie znasz mnie a wypowiadasz sie, a tego nie lubie.
pisze sie przez "Ż". Widac ktoś skakał w podstawówce zamiast sie pilnie uczyć pisac;)vasen napisał(a):pokarzesz
łoł brakuje argumentówBudzik napisał(a):pisze sie przez "Ż". Widac ktoś skakał w podstawówce zamiast sie pilnie uczyć pisac;)
masz rację,powinienem posypać głowę popiołem i przyznać Ci rację,oczywiści każdy sprzedawca to krętacz a każdy sprzęt na rynku to złom,po zdjęciach jesteś w stanie określić czy moto spożywa olej czy też nie.Budzik napisał(a):a Ty zaraz wyskakujesz z jakimis nic nie wnoszacymi watkami i uwazasz ze wszyscy sa malo bystrzy, oprocz Ciebie oczywiscie.
zaczynasz obrastać w piórkaooo i tu się zgodzę ,jestes mało bystry lub cwaniakujeszBudzik napisał(a):uwazasz ze wszyscy sa malo bystrzy
nie strasz,bo może kiedyś sie spotkamy i ciekawe co wtedy będzieBudzik napisał(a): sam tez zbyt wysoko nie podskakuj, bo ktos Cie kiedys przeskoczy i bedzie muka.
vasen napisał(a):za młody koleżko jesteś
A przyjmę z wielką chęcią,nigdy nie doświadczyłemzolwik napisał(a):Budzik daj niespodziewanke
To ma być kłótnia? Lubię jak ktoś wyraża zdanie na temat sprzętu,ale wybacz ,jeśli ktoś mi piepszy farmazony że w oczku oleju nie widać jak moto stoi na kosie to mi zwieracze puszczają,albo jesteśmy obiektywni i piszemy czy warto sprzęt oglądać albo nic nie piszemy wogóle (zważywszy że oceniamy wyłącznie po fotkach na których gówno widać) jest wiecej takich delikwentow którzy widząc problem (post z problemem) łapią za książkę i dosłownie cytują jej zawartość nie majac kompletnie żadnej wiedzy,czy o to chodzi? po to jest forum? tak? fajnie bawcie sie sami,zabiore swoją wiedzę i pójdę na inne podwórko albo lepiej,pójdę na ryby,mniej nerwow stracęmar_92 napisał(a):Ale wymiana zdań ,ja tylko prosiłem o opinie a nie żeby się kłócić o jakiś motocykl
A można,ale po co? pamiętaj że jajko jest mądrzejsze od kury,kiedy my zaczynaliśmy zabawe w moto budzika dopiro majstrowalizolwik napisał(a):Po co sie klucic jak mozna sie bic?!?
znaczy budzili do życia
Powrót do Oceniamy sprzęty z ALLEGRO, OTOMOTO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość