no to klops

silnik, gaźniki, skrzynia biegów, układ wydechowy...

Postprzez adamRS » środa, 7 kwietnia 2010, 19:36

Silniki pasują od każdego rocznika. Do gsxf wkładali silniki bodajże do 2003 roku. Pasują też silniki od bandita ale to raczej 600 lub 650.
Ostatnio edytowano środa, 7 kwietnia 2010, 19:40 przez adamRS, łącznie edytowano 1 raz
adamRS

Postprzez adamz5 » czwartek, 8 kwietnia 2010, 14:31

adamRS napisał(a):Silniki pasują od każdego rocznika. Do gsxf wkładali silniki bodajże do 2003 roku. Pasują też silniki od bandita ale to raczej 600 lub 650.
patrzcie na to gosc ma taki silnik tyle ze 2004 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... MEWAX%3AIT ito nie drogo patrząc na ten rok bo unas jest w sprzedazy moze z 4 ale wszystkie to 00 99 i chcą za nie takie same pieniądze
adamz5

Postprzez adamRS » czwartek, 8 kwietnia 2010, 19:43

No wygląda ładnie ciekawe jak z jego środkiem.
adamRS

Postprzez WilQW » piątek, 9 kwietnia 2010, 06:59

na rocznik wydaje mi się że nie ma za bardzo co patrzeć, tylko na stan techniczny, młodszy silnik mógł dostać bardziej po d**e niż ten starszy, wiadomo różnie to bywa, najlepiej było by pojechać sprawdzić ciśnienie na baniakach i sprawdzić czy biegi chodzą itd, chyba że sprzedający daje jakąś gwarancje na silnik
pzdr
WilQW

Postprzez adamz5 » sobota, 10 kwietnia 2010, 09:17

WilQW napisał(a):na rocznik wydaje mi się że nie ma za bardzo co patrzeć, tylko na stan techniczny, młodszy silnik mógł dostać bardziej po d**e niż ten starszy, wiadomo różnie to bywa, najlepiej było by pojechać sprawdzić ciśnienie na baniakach i sprawdzić czy biegi chodzą itd, chyba że sprzedający daje jakąś gwarancje na silnik
pzdr
no daje ale kila dni atyle to bedzie szło ale zapo,mijcie juz o tym kupiłem dwa silniki i teraz moje z koleji pytanie jak to wygląda bo wałek na którym miesci sie zebatka zdawcza jeden ma gwint w srodku a drugi nie czy moze ktos spotkał sie z tą sytuacjią >bo aj w moim silniku akurat nie mam gwintu

[ Dodano: 10-04-10, 10:58 ]
kupiłem dwa uzywane nie znam pochodzenia ale moze jednak wiec jeden ma na zębatce zdawczej gwint w srodku a drugi tego niema ???? oco kaman bo sie zdziwiłem troche niby oba 750 ale jakby inne zrobie zaraz kilka zdjeć to zapodam na chomika http://chomikuj.pl/krolik5/Galeria
adamz5

Poprzednia strona

Powrót do SILNIK