Witam! Planuje zakup suzuki gsx750f z 92r, jestem początkujący i nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie. Znalazłem takie ogłoszenie na otomoto z Radomia
otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-nie-honda...wasaki-M3195141.html
Nie oglądałem go osobiście ale na zdjęciach wygląda w miarę ładnie. W telefonicznej rozmowie właściciel to potwierdza i mówi że stan jest bdb, ale większość tak mówi a na miejscu co innego. Jedna wadą jaką mi wymienił to nie równa praca na wolnych obrotach i mówi że wystarczy przeczyścić lub ustawić gaźniki ale czy tak jest naprawde??? Ma go w sumie bardzo krótko bo tydzień, więc albo handluje albo jest z tym motorem coś nie tak.
Czy jest ktoś z Radomia kto mógłby mi doradzić albo obejrzeć ze mną ten motocykl? Ewentualnie proszę o opinie i porady. Czy np warto.
Chce kupić coś w granicach 3000zł, wiem że na moto to mało ale chce kupić tańszy na początek do jazdy raczej normalnej ale nie chce żeby to był jakiś zajechaniec i ciągle się psuł. Wiem też że trochę sporo taki gsxf waży ale z tym dam sobie chyba rade.
Ewentualnie jak ktoś ma jakieś moto do 3000zł, proszę o kontakt, pozdrawiam i z góry dzięki