Franticxx napisał(a):1.Chce sprawdzic odleglosci na swiecach i na zaworach czy ktos ma dane na ten temat ?
2.Jest to moje pierwsze takie moto wiec mialem zastrzezenia co do odpalania ( odpalac odpalal nie zawsze przy pierwszym kreceniu, na zimnym motorze musial pochodzic minute-dwie zeby obroty sie ustabilizowaly 1100+-) i jak byl zimny i ssanie zbyt szybko zmniejszone to przygasal/gasl. Wyczytalem ze spuszcza sie paliwo z gaznikow ale czy w moim przypadku jest to potrzebne, jesli mam wszystko rozebrane i czas to zrobic to, czy lepiej poprostu nie ruszac ?
3. nie do konca wiem jak sie ustawia tlumienie zawieszenia na odbiciu i dobiciu ( bo w pdf ktory mam jest inne rozmieszczenie czesci)
4. po wyjeciu filtra powietrza w airoboxie widze sciezki po benzynie z gaznikow idace do odplywu, benzyna nie stoi w airoboxie jest poprostu widac ze byla i jest wilgotno przy wylocie. Przejmowac sie tym ? o czyms to swiadczy ?
5. Swiece 3z 4 poprostu osmolone i jedna lekko wilgotna . Co to oznacza ? skoro wyjete to przepalic je nad palnikiem, czy lepiej nie ruszac ?
6. Moze udziela mi sie stevie wonder ale gdzie w tym moto jest filtr paliwa ? ;s

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość