Gonzo napisał(a):jak pozbyc sie linek od góry i od ssania bo nie moge zdjac góry od silnika ;/ aby dostac sie do zaworów
Odkrecasz je, tam jest nakretka z gwintem i odkrecasz, jak je poluzujesz to mozna je wyjac z tych widelek w ktorych siedza.
Gonzo napisał(a):jak pozbyc sie linek od góry i od ssania bo nie moge zdjac góry od silnika ;/ aby dostac sie do zaworów
Gonzo napisał(a):wyjecie z tych widełek za duzo mi nie pomoga ;/ ech szkoda ze nie ma tych zdjec ;/
b11l napisał(a):Będę musiał w trakcie zimy wymienić łańcuch, to i pewnie wałki i uszczelki i wszystko na co mnie będzie stać jak już głowica będzie zdjęta. Pytanie: Czy znalazłby się ktoś z okolic Poznania, kto mógłby mi w tym pomóc? Mam doświadczenie jedynie z cezetką, bzykami i paroma puszkami, mimo to chcę to zrobić sam bo lubię.
Byniu napisał(a):b11l napisał(a):Będę musiał w trakcie zimy wymienić łańcuch, to i pewnie wałki i uszczelki i wszystko na co mnie będzie stać jak już głowica będzie zdjęta. Pytanie: Czy znalazłby się ktoś z okolic Poznania, kto mógłby mi w tym pomóc? Mam doświadczenie jedynie z cezetką, bzykami i paroma puszkami, mimo to chcę to zrobić sam bo lubię.
ja bym odradził jeśli coś pójdzie nie tak to sru...
olej to można samemu wymienić a takie poważniejsze rzeczy przekazać osobie z doświadczeniem bo to Ty przecież będziesz na niej latała nieraz lepiej wydać na porządnego mechanika niż naprawiać własne błędy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości