DeElcano napisał(a):z chęcią posłuchałbym ixila na żywo, również lubię dobrą muzykę
DeElcano napisał(a):łooooto już nie mogę się doczekać
dB killera wyjmę i ja
![]()
ale Perez ma ciśnienie na lataniespokojnie, polatamy
....Corter napisał(a):To ja na razie nie bede moze zakladal swojego
Corter napisał(a):A co sie dziwisz Perezowi
Corter napisał(a):Wczoraj z Malym zrobilismy maly rekonesans po miescie
wasatyperez napisał(a):to może zrozumiecie moje zadowolenieameryki pewnie dla was nie odkryłem jarając się nowym wydechem
DeElcano napisał(a):Corter napisał(a):To ja na razie nie bede moze zakladal swojego
ja sobie tego nie wyobrażampierwszy lepszy misiak i do boku
![]()
Tez mam obawy. Chyba zacznę wozić killera pod siodłem, albo założę i na niedzielny spacer będę zdejmowałW sumie z killerem mruczy też ładnie i w porównaniu ze starym puzonem jest super.
Corter napisał(a):A co sie dziwisz Perezowi
ja się wcale nie dziwie, wczoraj polatane do Piaseczna i banan do tej pory![]()
Eeeee, ja do Piaseczna do bym się nie nalatał. Dwójki nie zdążę wrzucić do tablicy Pno
Corter napisał(a):Wczoraj z Malym zrobilismy maly rekonesans po miescie
to dlaczego mnie i Pereza z Wami nie było![]()
![]()
Bo nie wpadliście na pomysł żeby nas zapytać, czy przypadkiem nie będziemy latać![]()
[ Dodano: 17-04-13, 10:13 ]wasatyperez napisał(a):to może zrozumiecie moje zadowolenieameryki pewnie dla was nie odkryłem jarając się nowym wydechem
ja Ciebie doskonale rozumiem, za każdym razem jak uruchamiam moto jestem na wzwodzie![]()
. Mam cichą nadzieję, że równie pięknie będzie śpiewał jak Wasze IXile 
net_world napisał(a):Niestety ja wciąż jeszcze muszę poczekać i słuchać mego bzyczącego puzona bo czekam na info ze sklepu, że Leoś jest już do odebrania ale coś długo im to zamówienie schodzi . Mam cichą nadzieję, że równie pięknie będzie śpiewał jak Wasze IXile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości