lewmichal napisał(a):Nic się nie zmienia. Nadal 203 zł
jak tylko będziesz miał crasch to bierzemy z kolegą dwie pary czekam na info pozdrawiam
KR-Ociec napisał(a):"ziom..." - bylem tam 1 min. po zdarzeniu bo razem wracalismy W NIC NIE RABNAL POZA GLEBA (asfalt) Tomek poszedl w slizg zeby ratowac sie od dzwona przelecial przed nosem wymuszajacego (VW TRANSPORTER) ale I-wsze spotkanie z ulica okazalo sie tragiczne. Podejrzewam ze zle byly zrobione/zamocowane gmole .....
[ Dodano: 23-07-13, 00:16 ]
"ziom..." - bylem tam 1 min. po zdarzeniu bo razem wracalismy W NIC NIE RABNAL POZA GLEBA (asfalt) Tomek poszedl w slizg zeby ratowac sie od dzwona przelecial przed nosem wymuszajacego (VW TRANSPORTER) ale I-wsze spotkanie z ulica okazalo sie tragiczne. Podejrzewam ze zle byly zrobione/zamocowane gmole .....
kaamos napisał(a):Może małe pytanie ode mnie - miały być pod koniec lipca. To jest nadal aktualne, czy przeciągnie się?

manta19 napisał(a):Czytałem początek ale na zapisach skończyłem dalej też nie wspomniane jest czy pasuje zestawik do rocznika 89??Chciałbym nic nie przerabiać a założyć i heja w długą
chicken napisał(a):I jak tam wygląda sytuacja z crashpadami?Dzisiaj moto mi sie przewrócił na żwirowej ścieżce (sam nie wiem jak to zrobiłem - stojąc w miejscu) i znów sobie o nich przypomniałem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość