Trochę odświeżę temat Panowie i Panie gdyż ostatnio też szukam tych emblematów do swojego jajka ponieważ z jednej strony mam stary napis - jakiś lekki ślizg. Tak więc szukałem i szukałem i natknąłem się na coś takiego na allegro:
http://allegro.pl/emblematy-wypukle-suz ... 95244.html Wydaje się wyglądać całkiem spoko, kasa niewielka jak za komplet, dzisiaj zamawiam to jak przyjdzie po świętach to mogę wrzucić fotki jak to wygląda przed założeniem i już na moto. Tylko teraz mam jeszcze jedno pytanie mianowicie jak zdemontować te stare? Nie chciałbym uszkodzić owiewek więc może ktoś coś poradzi?
to nie są emblematy tylko naklejki lekko wypukłe wygląda to tak sobie trzeba być cierpliwym to czasami trafi się na alledrogo lub innej tego typu stronce oryginalne
Ostatnio edytowano piątek, 18 kwietnia 2014, 15:36 przez JenJer, łącznie edytowano 1 raz
50 zł to nie majątek więc spróbować warto, z tego co kiedyś znalazłem to koszt był ponad 200 zł więc za drogo. A wiesz może jak zdemontować te które są?
dlugi348, te które są przyklejone są zdaje sie na taśme piankową dwustronną więc delikatnie odklejamy, możesz podcinać nożykiem ale to ryzyko ze cos porysujesz. Ja do siebie tez od jakiegos czasu szukam i faktycznie kosztuja ok 200zł za komplet a jak juz sie cos trafi za 50-70zł to sa w takim stanie jak mam z prawej czyli mega porysany wiec bez sensu...
chicken, 200 za komplet to nie drogo, w serwisie wołają bodajże 250 zeta za sztukę, Marcin kupił za 80 zł sztukę w baaardzo dobrym stanie. Tak są na taśmie piankowej, trzeba po prostu delikatnie odklejać
Panowie i Panie dzisiaj odebrałem naklejki o których wcześniej rozmawialiśmy, w tym momencie mogę powiedzieć tyle, że są cieńsze od oryginałów, kształtem 'prawie' identyczne, wydaje mi się, że za 50 zł zakup jak najbardziej udany, później zrobię zdjęcia to Wam pokaże jak to wygląda, a później zrobię już założone na moto