Hmm...
Jak nabyłem moją Suzi i wstawiłem tu pierwszą fotę z nią, to od razu zostałem ochrzaniony, że zestaw pt. "'zwykłe' buty+zimowa kurtka+jeansy" to nie najlepszy pomysł... nawet jeśli to było tylko do "pierwszego zdjęcia"
Ok, wziąłem sobie to do serca, nabyłem kombik i od tego czasu właściwie zawsze go wkładam, nawet jak jadę po zakupy 200 metrów dalej.
Dużo później moje doznania poznawcze zostały wzbogacone o zdjęcia kolegi, który szorował gołą skórą po asfalcie (strój "plażowicza")... a i w konsekwencji również o informację, jak pozbywano się tegoż asfaltu z jego skóry - ryżowa szczota to jest miła przy tym... :>
A co czytam powyżej?
Gorzej, że jeżdżąc wczoraj i dzisiaj może ze 3 motocyklistów miało na sobie w miarę sensowny ubiór - reszta to dosłownie koszulki+szorty.
Może faktycznie teraz być ciepło, ale bielizna termoaktywna naprawdę potrafi umilić takie upały :>
Żeby nie był to totalny offtopic - upolowany 1 niebieski imbryk-plażowicz przed rondem lotników ~14 i potem jajcarz na czarnym moto, ale już przynajmniej w kombiku przy przybyszewskiego/smiglego (czyli pewnie ~14:15).