bboy4 napisał(a):Ja mam tak jak reszta:
1. Na ssaniu odpalam tylko jak jest mocno zimno , tzn tylko rano przy pierwszym odpaleniu.
2. Jak odpale rano , to po 5 sekundach wchodzi na wysokie obroty , więc odpuszczam ssanie do połowy żeby nie chodził na wysokich obrotach.
3. Na ssaniu chodzi równo , jeśli są zachwiania to zupełnie minimalne.
4. Po odpaleniu na ssaniu wystarczy 30 - 40 sekund , i moge całkowicie wyłączyć ssanie.
??5 sekundach
firefox napisał(a):Przed chwila zaoobserwowalem jak to wlasciwie jest i wychodz i na to, ze po ustawieniu maksymalnego ssania i odpaleniu silnika to mija to chodzi na jakis 1000 obratow, po 3-5 sekundach wchodzi na 2000, do 10 sekund potrzebuje az wejdzie na 4000 obrotow![]()
Miki napisał(a):firefox napisał(a):Przed chwila zaoobserwowalem jak to wlasciwie jest i wychodz i na to, ze po ustawieniu maksymalnego ssania i odpaleniu silnika to mija to chodzi na jakis 1000 obratow, po 3-5 sekundach wchodzi na 2000, do 10 sekund potrzebuje az wejdzie na 4000 obrotow![]()
u mnie jest dokładnie tak samo, zależy też czasem dłużej wchodzi na te 4000 po np 15-20 sekundach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości