Jak co roku wybieram się na zlot w Giżycku, więc zakładam temat i zapraszam do podłączania się do wspólnego wyjazdu. Kto jeszcze nie był, ma okazję zawitać w tym roku. Ci co już byli, zapewne potwierdzą, że warto.
Niestety nie ma jeszcze oficjalnego programu zlotu, więc na razie żadnych szczegółów nie podam.
Jakby co, to wylatujemy z Płaskim z Lublina w czwartek 26.07 z rana. Docieramy tam na popołudnie i na spokojnie rozbijamy się na polu namiotowym, a potem to już niech sie dzieje, co chce.
Chętnie bym pojechał...ale znając życie z Wlkp nikt się nie ruszy...z tego co zauważyłem....hasło zlot....i ciszaaa zero spotów, zero zlotów.... kiszka....Panie i Panowie...głos kieruje do Poznania i okolic !!!
Boodzik, ja jechalem zawsze samemu, a na miejscu spotykalismy sie, 1 raz tylko we 3 ja plaski i lewy, potem gdzies w tlumie spotkalismy unia. a w zeszlym roku zabralem ze soba kupla i jechalismy we 2, a na zlocie to byla juz nas masa:P sam zlot i atmosfera-bajka. naprawde goraco polecam
Tylko Wy tam macie rzut beretem....ja z Poznania mam grubo ponad 400....a z kimś jest zawsze raźniej niż samemu czy nie?
i oczywiście nie zmienia to faktu o którym pisałem powyżej
Ja się z Tobą zgadzam, ale dalej nie zmienia to faktu, że na forum chętnych na zloty, spoty itp. nie ma w Poznaniu...chyba Wy macie większe chęci do integracji