Pole campingowe mazury - suwalszczyzna - litwa

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Pole campingowe mazury - suwalszczyzna - litwa

Postprzez k.adrian1 » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 10:04

Jak jest z polami namiotowymi w wyzej wymienionych regionach? Dużo tego jest i można znalesc bez problemu czy lepiej rezerwowac telefonicznie z wyprzedzeniem? Na Litwie chodzi mi glownie o Druskienniki.

Wybieram się 14-16 sierpnia, jezeli ktoś ma ochotę się dołączyć to zapraszam ;)
k.adrian1

Postprzez lewmichal » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 10:28

Ogólnie nie ma problemu z kempingami. Ja korzystałem z http://pl.camping.info/kempingi w poszukiwaniu miejsc noclegowych. Też się wybieram już od jakiegoś czasu do Druskienników, ale brak wolnych terminów nie pozwala zrealizować tematu.
Serwisowanie motocykli szosowych

Crashpady do GSXF

https://www.garazcudow.pl/
lewmichal
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez k.adrian1 » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 10:34

A nie dał byś rady 14-16? Ode mnie z Białej będzie nas 3 albo 4. Będę miał jeszcze problem z bagażem co z nim zrobić jak pójdę do aqua parku? Bo raczej odpada zostawić cały ekwipunek przy motocyklu na parę godzin
k.adrian1

Postprzez lewmichal » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 10:48

No nie dam rady wtedy, nie ma szans. W aquaparku są szafki, chociaż gratów motocyklowych trochę jest i może się nie wszystko zmieścić. Najlepiej rozbić się na kampingu, zostawić tam co się da i polecieć do aquaparku z minimalną ilością bagażu.
Serwisowanie motocykli szosowych

Crashpady do GSXF

https://www.garazcudow.pl/
lewmichal
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez requiem5 » poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 12:30

W druskiennikach jest od groma szafek i możesz sobie zająć dowolną szafkę i dowolną ilość wedle upodobania. Przed Aquaparkiem jest wielki deptak po, którym samochody nie jeżdżą ale moto pewnie można spokojnie zostawić. A tak na marginesie to polecam opcję całodniową bo jest najbardziej opłacalna, kosztuje niewiele więcej jak zestaw 2h a masz cały dzień do wykorzystania bo atrakcji jest od groma, mnóstwo ludzi. Dość długo czeka się w kolejkach na zjeżdżalnie, żeby oblecieć tylko baseny i zjeżdżalnie minimum 2h. Można też sobie pakiet z saunami wziąć ale tam tylko od 18 lat bo dozwolone latanie w rosole ;)

[ Dodano: 05-08-13, 14:38 ]
przecież tam pod aqua jest parking, lol
requiem5
Moderatorzy
Moderatorzy

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...