ogórek napisał(a):pomysł dobry ,do przemyślenia mamy trochę czasu.
skupmy się może nad zakończeniem sezonu , gdzie robimy i w jakim terminie.
piszcie swoje propozycje. zieloni może przydał by się nowy wydzielony temat.
ju je ;P
ogórek napisał(a):pomysł dobry ,do przemyślenia mamy trochę czasu.
skupmy się może nad zakończeniem sezonu , gdzie robimy i w jakim terminie.
piszcie swoje propozycje. zieloni może przydał by się nowy wydzielony temat.

Jabol80 napisał(a):Najlepsze miejsce było by w centrum PL ,tak żeby wszyscy mieli mniej więcej po równo do przejechania.
Pogadam z Maju89 on pochodzi z okolic Łodzi może....

[SCH]Marcin napisał(a):jak to Ragor zauważył na Chańczy:
- albo taka miejscówka, żeby wszyscy mieli mniej więcej tak samo blisko (bez żyłowania 400 km w jedną mańkę)
- albo wypad całoweekendowy - od piątku do niedzieli, wtedy uzasadnione jest nakręcenie kilkuset km
Rumcajs zaproponował jakieś dobre miejsce, ale ja nie wiem dokładnie gdzie więc najlepiej jakby sam pomysłodawca się wypowiedział

rumcajs napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):jak to Ragor zauważył na Chańczy:
- albo taka miejscówka, żeby wszyscy mieli mniej więcej tak samo blisko (bez żyłowania 400 km w jedną mańkę)
- albo wypad całoweekendowy - od piątku do niedzieli, wtedy uzasadnione jest nakręcenie kilkuset km
Rumcajs zaproponował jakieś dobre miejsce, ale ja nie wiem dokładnie gdzie więc najlepiej jakby sam pomysłodawca się wypowiedział
To co zaproponowałem ma osobny wątek który się nazywa wyprawa w góry... Bo na zakonczenie sezonu góry sie nie nadają.

Jabol80 napisał(a):Jaskinia Raj (40 km)
Chęciny (45 km) - ruiny Zamku Królewskiego
Kielce (40 km) - Muzeum Narodowe w Pałacu Biskupów Krakowskich, Muzeum Zabawkarstwa, rezerwaty: Karczówka i Kadzielnia.

rumcajs napisał(a):ps. to miejsce wydaje mi się lepsze dla [SH]Marcin i JenJer bo nie będą pieszo szli na zlot:):):)

[SCH]Marcin napisał(a):rumcajs napisał(a):ps. to miejsce wydaje mi się lepsze dla [SH]Marcin i JenJer bo nie będą pieszo szli na zlot:):):)
powiem podobnie jak Lewy - może być i w Szczecinie - jak tylko będziemy mieć opiekę do dzieci to przyjedziemy![]()
to nie nasza wina że nikt powyżej Warszawy (patrząc na mapę) nie przyjeżdża na spotkania a Kielce akurat są mniej więcej w centrum obszaru z którego się zjeżdżamy

dlugi348 napisał(a):Na dobra sprawe Nieborow tez da rade zalatwic i wymyslic jakies atrakcje

szydlas napisał(a):1. 26-27.09
2. 3-4.10
3. 10-11.10
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość