Rozpoczęcie sezonu Piotrków Tryb. 26

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Rozpoczęcie sezonu Piotrków Tryb. 26

Postprzez TasmaN » niedziela, 22 marca 2009, 08:43

W Piotrkowie 26 kwietnia odbedzie sie tradycyjnie msza na rozpoczęcie sezonu. Jak bede wiedział coś wiecej uzupełnie temat.
TasmaN

Postprzez Loku » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 18:38

Odświeżam temat :mrgreen:

W tygodniu dodam mapkę z dojazdem i dokładną godzinę!

Kosa, Lukka - mam nadzieje, że się widzimy w niedziele :evil:
Loku

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 19:29

Kurcze zeby to bylo w sobote to bardzo chetnie bym podlecial....niestety 26 kwietnia w pracy jestem 9-17 :(
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez kosa1022 » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 20:04

Wiesz jak jest myślę że z Madzią podskoczymy :lol:
kosa1022

Postprzez Loku » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 20:27

to w takim razie niedziela 7.30 ustawka pod Mc'shitem?? :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 20-04-09, 22:23 ]
Dodam tyle że to bedzie w godzinach popołudniowych, nie wiem dokładnie ale msza jest dopiero na 14 albo 15 (ale to uzupełnie o pewną informacje pod koniec tygodnia). Następnie parada i impreza dla wszystkich - klub Tomka organizuje otwarte spotkanie dla każdego (takie małe zlocicho) ma być muzyka (3 godziny mają grać muzykanci, nie powiem wam za ile, ale też chciałbym mieć taką stawke godzinową w swoim życiu zawodowym ;) ), ma być grill i piwko. Najprawdopodobniej grill ma być za symboliczną złotówke albo za darmo tego jeszcze nie wiadomo do końca. Wynika to z tego że do tej pory klub fundował takie imprezy ale to były małe,kameralne imprezy dla bliskich znajomych czlonków klubu ale w tym roku ma być nas dużo więcej a członków klubowi nie przybyło i cieżko bedzie mu ufundować całość. Na zakończenie sezonu klub ufundował całość imprezy ale okazało sie że było na niej prawie 500 osób i klub nie jest w stanie ufundować takiej ilości osób jedzenia.

[ Dodano: 21-04-09, 20:40 ]
Msza jest na 16 a zbiórka dla chętnych o 15.30. Jak by sie coś zmieniło to napisze.
Loku

Postprzez lukka » wtorek, 21 kwietnia 2009, 20:40

Loku, jak dam rade to wpadnę, ale może być ciężko. Zobaczymy, jakby co mam do ciebie tel. . Będę wiedział czy wpadnę pewnie dopiero w niedziele :(
lukka

Postprzez Loku » wtorek, 21 kwietnia 2009, 21:31

Spoko lukka, jeszcze sie zgadamy ;)
Loku

Postprzez kosa1022 » piątek, 24 kwietnia 2009, 18:52

Piotrek jaki jest plan dnia na to otwarcie sezonu???
Pytam bo przyjeżdża siora ze szwagrem i muszę to jakoś pogodzić.
kosa1022

Postprzez Loku » piątek, 24 kwietnia 2009, 20:33

Rafał no to musisz Siostre ze Szwagrem do 15.00 ugościć, a potem zapraszam do Piotrkowa. Plan jest taki że Tomek ustalił zbiórke 15.15 na Lidlu w Piotrkowie (akurat na zbiórke nie musicie sie spieszyć jak wam sie wizyta przedłuży to bardziej dotyczy klubu), msza jest na 16.00. Potem parada no i nastepnie ma byc ta cała impreza z grillem. Myśle że msza bedzie trwała tak do 17.00, parada tak do 17.30 no a impreza ma trwać 3 godziny przynajmniej tak dlugo bedzie grała muzyka.

[ Dodano: 24-04-09, 22:22 ]
mapka z miejscem spotkania (zielony krzyżyk) i kościołem, w którym odbędzie się msza (na czerwono). Oba miejsca znajdują się niedaleko zjazdu z autostrady na Piotrków (widać po lewej stronie)

Obrazek

[ Dodano: 26-04-09, 23:26 ]
No i po imprezie ja dopiero teraz dojechałem do domu. Rozpoczęcie przerobiło sie w mały zlot, naprawde dobra organizacja. Dzieki Kosa że byłeś myśle że warto było.

[ Dodano: 27-04-09, 20:23 ]
kilka zdjęć i filmiki z wczorajszego otwarcia sezonu

http://www.youtube.com/wa...re=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=9yp1wFaoNE8

http://pauli-m.fotosik.pl/albumy/625362.html
Loku

Postprzez kosa1022 » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 23:11

Było git. Karkówa smaczna i impreza "WYBUCHOWA" :)
kosa1022

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 23:21

Kurde, kocham Was wszystkich - czy to z mazowieckiego, łódzkiego czy śląskiego :!:
Obrazek
Nyuno

Postprzez lukka » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 23:22

Ożesz kurtka szkoda że nie mogłem się zjawić :(, ale byłem z Wami duchem (świętym ;))
lukka

Postprzez Loku » czwartek, 4 marca 2010, 10:44

No i Panowie rok za nami i mamy kolejne rozpoczęcie sezonu. W tym roku zostałem poproszonu o przekazanie oficjalnego zaproszenia od Piotrkowskich motocyklistów dla Was i Motoczewy(częstochowscy motocykliści) na tą co roczną impreze, w tym roku wypada ona 25.04.2010. Jak bedzie wyglądać impreza to napisze jak konkretnie sie czegoś dowiem bo koledzy z Piotrkowa już wzieli sie za organizacje ale cos im sie konepcje zmieniają i do końca nie wiadomo co bedzie. Napewno bedzie tradycyjnie msza (TYLKO W INNYM KOŚCIELE niż było to teraz), oczywiście parada. A potem są dwie opcje a która zostanie wybrana to jeszcze nie wiadomo ; albo bedzie grill, muza i ogólnie impreza jak to było do tej pory albo bedzie zorganizowana wystawa motocykli i akcesorii w Piotrkowskiej Galeri Handlowej Focus. jak bedzie coś wiadomo to napisze.
Loku

Postprzez gladki83 » czwartek, 11 marca 2010, 15:17

Loku, Rozumiem, że osoby z innego województwa też mogą zajrzeć??:)
gladki83

Postprzez Loku » poniedziałek, 15 marca 2010, 12:49

gladki83, Oczywiście jak najbardziej, z Końskich bedzie czarna flota a wiec też Kieleckie. Impreza planuje sie gruba całkiem inna niż do tej pory, bedzie co prawda grill i napoje itp. i dla zaproszonych gości przeze mnie najprawdopodobniej ale jeszcze nie wiadomo bedzie póla darmowa, czyli kiełbacha, karkówa, grochówa czy piwo ale narazie nic pewnego wiec sie nie nakręcać. Całość po kościele i pradzie przenosi sie do C.H Focus gdzie planowany jest jakaś mega impreza z koncertami amatorskich, garażowych zespołów oczywiście grających w odpowiednim klimacie tak aby mogli zaistnieć przed wiekszą publicznością (chcemy dać im szanse), prowadzone są rozmowy z lokalnymi dealerami motocyklowymi oraz ciuchowymi i akcesoryjnymi aby zrobic cos ala mała wystawa motocyklowa. Ogolnie chłopaki ambitnie wzieli sie za organizacje prócz wystawców mają reszte zapiętą na ostatni guzik. Zapraszam.
Loku

Postprzez gladki83 » wtorek, 16 marca 2010, 07:13

To ciekawie. Jak się wyśpie po weselu kolejnym - to zajadę tam :) dzięki za info. Pozdrawiam.
gladki83

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...