Kacper, co Ty sie atk na forum ustawiasz myśle że ekipe to masz od ręki z łodzi- Łukasza, Rafała, a jak nie to chłopaki z Piotrkowa chetnie Cie przygarną, kiedy idziemy na piwo do irona?
Jak tylko pogoda pozwoli to ja raczej piszę się na wyjazd. Jeśli ktoś będzie leciał od północy w strone łodzi trasą E75;1 to ja mogę się dołączyć na wysokości Łęczycy oddalonej 70km od Włocłwka na południe
[ Dodano: 09-04-10, 11:42 ] mój nr tel 503-56-38-76 może jakieś osoby z gdańska będą leciały to się można spiknąć. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
LOKU: Jak tam w tym roku? Da rade sie podlaczyc do ekipy z Piotrkowa? Na 90% polece z braciszkiem na Jasna. Nie jedziemy na parade tylko odrazu pod klasztor..
lukka, ogólnie taki jest plan, ja zaproponowałem aby w tym roku olać właśnie parade, chyba ze ktoś jest pierwszy raz to obowiązkowo na parade ale my już sobie odpuszczamy. Plan jest taki ze ja tez jade z Piotrkowa na dziś na 90% wiec fajnie jak sie dołączycie. O 8.00 na lidlu i o 8.20 wyjazd. http://www.klubquovadis.pl/ tutaj są bierzące info na ten temat. No chyba że jutro idziemy na piwko w KONCU wspólnie to sie umówimy.
Loku: Piwko to ja pije codziennie, ale dlatego ze grzebie w ogrodku juz 3 dzien i musze jakos walczyc z zakwasami )). A tak na serio - chetnie sie dolacze tylko nie wiem czy wyrobie na 8.20, poza tym dzis chwile grzebalismy w moto Kacpra i chyba mu cewka padla, jak jutro da sie naprawic to bedzie git i bedzie mozna smignąć.. Ewentuanie jak nie damy rady na 8.20 to doszlusujemy juz w Cz-wie. Jutro i pojutrze dalej grzebie w ogrodku - nici z wspolnego piwka ( Pzdr...