witam kolegów dziś koleżanka motocyklistka powiedziała mi o tej imprezie podobno faceci mile widziani proponuje małe spotkanko na imprezie kto się pisze. miejsce zlotu warszawskie byłe lotnisko na bemowie 14 maj.
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
Ostatnio edytowano wtorek, 3 maja 2011, 22:02 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
Drodzy Panowie! Ja bardzo na Was liczę Może wreszcie będzie z kim pogadać na tym forum o lakierach do paznokci Proszę nagarniać wszystkie na GSXeFach .... i te ładne No w końcu estetyka tego forum, to ważna rzecz
No dobra to tutaj masz racje można i dyskutować o lakierach do paznokci bo powiem Ci że wyszło tak że nie zauważyłem jak podjechałaś dopiero jak to pokazałaś to ooo
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
Chuj,dosłownie chuj było.W dupie mam taką organizację....
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"