roozga napisał(a):Zimek nie kupuj mtr. Toz to szrot nieprzecietny.
Moja młodaj jezdziła cały poprzedni sezon w tym kasku. Po sezonie wszystko ładnie wyprałem i odłożyłem na pawlacz.ostatnio jak sciągałem coś z pawlacza zachaczyłem o okask ikask spad poczym rozleciał sie. Tak sobie pomyślałem. A jakby tak był na głowie. Jeśli liczysz na dłuższą znajomość z Toją obecną dziewczyną nie kupuj byle czego.
Poza tm MTR strasznie parował. Teraz kupiliśmy sharka sc900 i sam chce swojego scorpiona na takiego sharka wymienić kask bomba.
mar_92 napisał(a):Czy ktoś ma taki http://allegro.pl/kask-mtr-s-811-czarny ... 90154.html co sądzicie
Proszę o jakieś sugestie, jaki wybrać
Budzik napisał(a):KUBA-GSXF, przeciągi gwarantowane może dlatego ze kupiłeś kask torowy. jest duża różnica pomiędzy kaskami do jazdy na codzień a kaskami typowo sportowymi, są one lekkie i mają bardzo dobrą wentylację. Tam nie patrzy się czy kask jest głośny czy nie. ma być bezpieczny i dobrze chłodzić zawodnika.
O ile dobrze kojarzę to kask kiedy pęka to pochłania dużą część energii z wypadku, chroniąc naszą głowę. Oczywiście ważne jest to w jakich warunkach i przy jakich siłach ma popękać
Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość