requiem5 napisał(a):tak zakup ciepłych "zimowych" rękawic to dobry pomysł, też się za takimi oglądam ale ciężko jest w sklepie sprawdzić czy nie będzie przy większych prędkościach zimno.
Może ktoś z was ma jakiś model który jest zarówno wiatroszczelny jak i ciepły od środka?
net_world napisał(a):requiem5 napisał(a):tak zakup ciepłych "zimowych" rękawic to dobry pomysł, też się za takimi oglądam ale ciężko jest w sklepie sprawdzić czy nie będzie przy większych prędkościach zimno.
Może ktoś z was ma jakiś model który jest zarówno wiatroszczelny jak i ciepły od środka?
No nic, padło na te SECA, jak przyjdą to dam znać czy było warto
Mariano napisał(a):Daj znać jak będziesz miał, na dniach też muszę kupić
od 400zł i w górę
. Czas pokaże i dam napewno znać
chicken napisał(a):http://gsxf.pl/viewtopic.php?t=5078
może ten temacik coś podpowie

rumcajs napisał(a):net_world, Z doświadczenia mogę napisać abyś zwrócił uwagę na porządne protektory na kostkach. Ja nie miałem... podejrzewam, że kość by nie pękła podczas wypadku, gdybym miał dobre rękawiczki.
ps. (albo pękły by 3 naraz bo siła rozłożyła by się na 3 kości, a i tak by nie wytrzymały "taki żarcik sytuacyjny" ;p;p;p;p)
kaamos napisał(a):To może takie coś tanie + wełniana rękawiczka pod spód (nawet gruba w tym przypadku)?

requiem5 (...)mam cienkie dłonie i długie palce i kupienie rękawic jest trochę kłopotliwe. Bo albo mogę dwie dłonie w jedną rękawicę włożyć albo palce rękawicy kończą się w połowie moich![]()
![]()

Powrót do Kaski, ubrania, ochraniacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość