Widziane czerwone jajko Pruszków skrzyzowanie ceramicznej z Bol. Prusa przy nowym osiedlu strzezonym w towarzystwie chyba czarnego suzuki bandit s. godzina 15:40. Ja niestety siedziałem w pracy w salonie cyfry plus jak ktos z forum to zapraszam do siebie do pracy pogadac i zapoznac sie:).
przez ziomek4000 » niedziela, 24 czerwca 2012, 18:33
w piątek pytałem się o drogę kogoś na biało niebieskim imbryku. jeszcze raz dzięki jeśli to czytasz.
w sobotę też po bełchatowem widziałem jak kręciło się złote jajko
a dziś w drodze powrotnej w miejscowości Łask niebieskie jajko.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
Dzisiaj 19:55 ulica Łopuszańska w stronę ursusa/włoch przemieszczało się czerwone jajko. Pozdrowione, ale że dość tłoczno na ulicy było to i spostrzegawczość mniejsza.
RAV napisał(a):Dzisiaj ok. godz. 14:00 trasa Katowicka, skrzyżowanie za Nadarzynem (tam gdzie dość sławny hotel George). Widziane czerwone Jajko. Ktoś od nas ?
Koło 16 wracałem z jeziora Zagłębocze i mijałem niebieskie jajo w okolicach Ludwina, a po paru kilosach, stało na sprzedaż srebrne przy drodze.
A nad samym jeziorem stał jakiś imbryk po przejściach zrobiony na streeta.
Ostatnio edytowano sobota, 7 lipca 2012, 19:47 przez lewmichal, łącznie edytowano 2 razy