dbk91 napisał(a):Tak jak TYMON powiada , miałem tak
michau napisał(a):ja tez szukam - wiec jakby ktoś miał info to poproszębo miałem i mam nadal te przygody i na bank rąbnięty mam kranik - kupno używanego już sobie odpuściłem, bo pewnie kupie taki jak mam... jakby ktoś cos wiedział, gdzie można zestaw kupic to poproszę o info
michau napisał(a):W Larssonie gość dobrał mi membranę identyczną jak moja - co prawda jest to inny zestaw niż do jajka uszczelki musiałem zostawić stare , ale membrana jest taka sama i działa prawidłowo. Jakby ktoś szukał to jest numer części 7244015 ( Tour Max ) kupione w Larssonie
roberto_san napisał(a):Witam,
Wczoraj Suzi zrobiła psikusa. W drodze powrotnej w trasie jadąc sobie całkiem sprawnie, wyprzedzając "puszki" nagle Suzi przestała po prostu jechać. W trakcie zacząłem kręcić kranikiem na Res i nic. Na poboczu kręcę na Normal - nic, znowu na RES - nic. Paliwo w baku - było.
Przełączyłem na PRI i z oporem Suzi zapaliła. Kontynuowałem jazdę w tym trybie. Po testowym przełączeniu na Norm i Res. objaw był taki że po wypaleniu wachy z gaźników motor przestaje żyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości