Bielak napisał(a):Znajomy znajomy;) Wrażenia po szkole bardzo pozytywne. Po jednym dniu szkolenia na pewno nie będziemy jeździć jak Valentino Rossi hehe ale Panowie instruktorzy pokazują dużo rzeczy, które można potem ćwiczyć w zaciszu domowego ogniska;) i tak jak w moim przypadku i kilku osób, z którymi rozmawiałem podczas kursu pozwalają poczuć się dużo pewniej na moto. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu taki wypad. I jeszcze jedna informacja dla osób, które już były kiedyś na szkoleniu Panowie instruktorzy planują moto szkołę dla zaawansowanych czyli tych posiadających certyfikaty ukończenia pierwszej części kursu. Niestety najprawdopodobniej będzie to dopiero w przyszłym roku.
firefox napisał(a):Ja ukonczylem, a nie mam zadnego certyfikatu
Bielak napisał(a):firefox napisał(a):Ja ukonczylem, a nie mam zadnego certyfikatu
To pewnie dopiero od tego roku wprowadzili te certyfikaty, bo zmieniła się ekipa prowadząca szkołę. Więc nie pozostaje nic innego jak uśmiechnąć się do nich może uwierzą na słowo albo w myśl zasady, że nauki nigdy za dużo iść jeszcze raz;)
Budzik napisał(a):po szkole taki pewny siebie sie zrobiles ze jajko na hayke zamieniles
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości