Suzuki Moto Szkola 1 sierpnia Modlin

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Suzuki Moto Szkola 1 sierpnia Modlin

Postprzez Bielak » poniedziałek, 26 lipca 2010, 09:43

Witam,
Jak w temacie wybiera się ktoś może na szkolenie w tym terminie?
Bielak

Postprzez GandalfB » czwartek, 29 lipca 2010, 21:54

Ja może bym się wybrał. A coś bliżej i więcej napiszesz?
GSX 750 F, '01r.
GandalfB

Postprzez Bielak » piątek, 30 lipca 2010, 13:29

Temat był już poruszany wielokrotnie na forum. Chodziło mi o to czy ktoś się wybiera w tym konkretnym terminie, bo ja jadę się i myślałem, że można by polecieć w kilka osób. A do samej szkoły to więcej informacji znajduje się tutaj:Suzuki Moto Szkoła . Z tego co mi wiadomo zainteresowanie jest bardzo duże więc rejestrować się należy ze sporym wyprzedzeniem.
Bielak

Postprzez firefox » sobota, 31 lipca 2010, 07:15

OO kolega chyba znajomy jest ??? Jedz na ta moto szkole bo warto, co prawda w tym roku podniesli cene o 100 %, ale mimo wszystkjo warto raz zaliczyc ta szkole. Na jajeczku poprzycieralo sie tam podnozki :) Fajna sprawa, polecam :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Bielak » poniedziałek, 2 sierpnia 2010, 09:01

Znajomy znajomy;) Wrażenia po szkole bardzo pozytywne. Po jednym dniu szkolenia na pewno nie będziemy jeździć jak Valentino Rossi hehe ale Panowie instruktorzy pokazują dużo rzeczy, które można potem ćwiczyć w zaciszu domowego ogniska;) i tak jak w moim przypadku i kilku osób, z którymi rozmawiałem podczas kursu pozwalają poczuć się dużo pewniej na moto. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu taki wypad. I jeszcze jedna informacja dla osób, które już były kiedyś na szkoleniu Panowie instruktorzy planują moto szkołę dla zaawansowanych czyli tych posiadających certyfikaty ukończenia pierwszej części kursu. Niestety najprawdopodobniej będzie to dopiero w przyszłym roku.
Bielak

Postprzez firefox » poniedziałek, 2 sierpnia 2010, 11:28

Bielak napisał(a):Znajomy znajomy;) Wrażenia po szkole bardzo pozytywne. Po jednym dniu szkolenia na pewno nie będziemy jeździć jak Valentino Rossi hehe ale Panowie instruktorzy pokazują dużo rzeczy, które można potem ćwiczyć w zaciszu domowego ogniska;) i tak jak w moim przypadku i kilku osób, z którymi rozmawiałem podczas kursu pozwalają poczuć się dużo pewniej na moto. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu taki wypad. I jeszcze jedna informacja dla osób, które już były kiedyś na szkoleniu Panowie instruktorzy planują moto szkołę dla zaawansowanych czyli tych posiadających certyfikaty ukończenia pierwszej części kursu. Niestety najprawdopodobniej będzie to dopiero w przyszłym roku.

Ja ukonczylem, a nie mam zadnego certyfikatu :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Bielak » poniedziałek, 2 sierpnia 2010, 12:06

firefox napisał(a):Ja ukonczylem, a nie mam zadnego certyfikatu :)

To pewnie dopiero od tego roku wprowadzili te certyfikaty, bo zmieniła się ekipa prowadząca szkołę. Więc nie pozostaje nic innego jak uśmiechnąć się do nich może uwierzą na słowo albo w myśl zasady, że nauki nigdy za dużo iść jeszcze raz;)
Bielak

Postprzez firefox » poniedziałek, 2 sierpnia 2010, 14:06

Bielak napisał(a):
firefox napisał(a):Ja ukonczylem, a nie mam zadnego certyfikatu :)

To pewnie dopiero od tego roku wprowadzili te certyfikaty, bo zmieniła się ekipa prowadząca szkołę. Więc nie pozostaje nic innego jak uśmiechnąć się do nich może uwierzą na słowo albo w myśl zasady, że nauki nigdy za dużo iść jeszcze raz;)

E tam, lepszym kierowca z papierkiem nie bede, wiec dam sobie spokoj. Najwazniejsze ze cos tam w glowie zostalo :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Budzik » poniedziałek, 2 sierpnia 2010, 20:24

po szkole taki pewny siebie sie zrobiles ze jajko na hayke zamieniles
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez firefox » wtorek, 3 sierpnia 2010, 13:24

Budzik napisał(a):po szkole taki pewny siebie sie zrobiles ze jajko na hayke zamieniles

A kto powiedzial, ze po szkole?Kto powiedzial, ze jestem pewny siebie??I kto powiedzial, ze zamienilem :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Bielak » wtorek, 3 sierpnia 2010, 22:01

Tak czy inaczej szkołę myślę można polecić każdemu początkującemu i doświadczonemu na jajku jak i na hayabusie :mrgreen:
Bielak

Postprzez Budzik » środa, 4 sierpnia 2010, 11:00

a na imbryku to juz nei mozna :(
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...