Cookie, zdzwonmy sie w piatek wczesniej to Cie naprowadze... ja mieszkam zaraz niedaleko.
Dzis z Darkiem objechalem trase Kosciol - Dom Weselny. Trasa ok. 40 km. Dosc ladnie sie leci i szeroko jest. Predkosc przelotowa jaka proponowal Darek to 100-110 kmh.
I na wstepie od razu za wczasu prosba: ZADNEGO PALENIA GUMY !!!!!!! Powaznie !!! Darek to podkreslal i prosil wyraznie. Uszanujmy decyzje Jego, Jego Zony i Gosci...
I dodatkowa prosba do Gofa: to co wyzej plus prosba o niekrecenie Twojego moto wyzej niz 3000 rpm na postoju
Podazajac dalej... dokladniejsza propozycja moja i Darka jest taka:
1. Podjezdzamy pod Kosciol w momencie jak juz impreza w srodku sie zacznie... znaczy sie Msza Swieta ;P
2. Ustawiamy sie motocyklami przy wejsciu, tak aby Darek z Zona wychodzac przeszli miedzy motocyklami... zatrzymali sie na chwile na fajne ujecie foto (Fotograf weselny ma byc poinformowany o co kaman)
3. Darek z Zona zbieraja zyczenia i buziaki a my ustawiamy sie na wyjazd i czekamy az samochod weselny podstawi sie za nami.
4. Potrzebna jest jedna osoba chetna ktora bedzie w odpowiednim momencie wyprzedzala nas na moto i blokowala 2-3 glowne ulice na chwilke (tak jak na paradach na zlocie), zeby wszyscy mogli spokojnie przejechac. To jeszcze do przemyslenia i przedyskutowania z Wami... Co o tym myslicie? Najwazniejsze zeby bylo bezpiecznie.
5. Nie podjezdzamy pod Dom Weselny od razu tylko troszke dalej (bede prowadzil bo wiem ocb). Goscie wjezdzaja pod sale, parkuja, ustawiaja sie i dalej wjezdzamy my.
Przed Domem W. jest male rondko... motocykle wjezdzaja pierwsze, robimy 5-6 koleczek po Rondzie przed Goscmi i tu mozemy popalowac troszke do odcinki (gof max. do 7000 rpm

). Ustawiamy sie na obrzezach rondka i dalej wjezdza Para Mloda...
W ZWIAZKU Z POWYZSZYM PROPONUJE PRZESUNIECIE GODZINY SPOTKANIA z 14.00 na 14.30 NA STACJI. Co Wy na to??
------------------------------------------------------
1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
4. cookieman (ogorek albo tas zabiere sie jakos z wami bo nieznam tamtejszych okolic)
5. Gof
------------------------------------------------------
Ostatnio edytowano wtorek, 29 maja 2012, 10:04 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz