Obstawa na ślub ;)

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez TasmaN » niedziela, 27 maja 2012, 16:21

PROPONUJE W SPOSOB NASTEPUJACY:

Piątek, 1.06.2012 (TO TEN PIATEK CO TERAZ BEDZIE!!!), godz. 14.00, spotkanie na stacji Paliw BP PRZY RATUSZU BIAŁOŁĘKA:
http://www.bialoleka.waw.pl/page/index.php?str=271

WAZNE - to nie jest ta stacja BP przy McDonaldzie na Bialolece tylko dalej.

Slub jest o 15.00, spotykamy sie o 14.00 na Stacji... pijemy RedBulle, gadamy, papieroski... i czekamy na zablakanych do 14.30 !!! O 14.30 powoli startujemy pod Kosciol, czyli tu:

http://www.zumi.pl/,Warszawa_Klasyk%C3% ... mapie.html

to jest bardzo blisko od Stacji...

Nastepnie uczestniczymy we Mszy... albo zwiedzamy sobie plebanie :diabel:

Ustawiamy sie w kolumnie i odprowadzamy Darka i Jego Zone do sali weselnej:
http://www.zlotopolskadolina.pl/kontakt ... jazdu.html

Jest to niedaleko za Nowym Dworem Maz., wiec szykuje sie ladny kolumnowy przejazd i grupowy powrot :)

LISTA OSOB:

1. ogórek
2. TasmaN
TasmaN

Postprzez jurand3 » niedziela, 27 maja 2012, 16:21

Jak tylko skoncza sie moje problemy z maszyna,a bardziej z wysylka czesci to przyjade- 75% szans nie wpisujcie mnie na liste jak cos to poporstu sie pojawie z partyznata
jurand3

Postprzez Budzik » niedziela, 27 maja 2012, 17:21

a mi dali prace, na piatek :( jak uda mi sie cos wymyslec lub zamienic to bede na sprzecie samego Darka:P
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez pegaz » niedziela, 27 maja 2012, 17:34

Niestety, jestem w delegacji :(
pegaz

Postprzez mizzar » niedziela, 27 maja 2012, 18:42

Mam urlop :D. Będę. tel. 531004001

LISTA OSOB:

1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
mizzar

Postprzez Dariusz85 » niedziela, 27 maja 2012, 18:48

Budzik napisał(a):a mi dali prace, na piatek :( jak uda mi sie cos wymyslec lub zamienic to bede na sprzecie samego Darka:P

eee Ty sie nie wykrecisz!!! Dostajesz moje jajo i masz jechac!!! Wymysl cos please...
Dariusz85

Postprzez cookieman » niedziela, 27 maja 2012, 19:05

Piątek, 1.06.2012 (TO TEN PIATEK CO TERAZ BEDZIE!!!), godz. 14.00, spotkanie na stacji Paliw BP PRZY RATUSZU BIAŁOŁĘKA:
http://www.bialoleka.waw.pl/page/index.php?str=271

WAZNE - to nie jest ta stacja BP przy McDonaldzie na Bialolece tylko dalej.

Slub jest o 15.00, spotykamy sie o 14.00 na Stacji... pijemy RedBulle, gadamy, papieroski... i czekamy na zablakanych do 14.30 !!! O 14.30 powoli startujemy pod Kosciol, czyli tu:

http://www.zumi.pl/,Warsz...21,namapie.html

to jest bardzo blisko od Stacji...

Nastepnie uczestniczymy we Mszy... albo zwiedzamy sobie plebanie :diabel:

Ustawiamy sie w kolumnie i odprowadzamy Darka i Jego Zone do sali weselnej:
http://www.zlotopolskadol...pa-dojazdu.html

Jest to niedaleko za Nowym Dworem Maz., wiec szykuje sie ladny kolumnowy przejazd i grupowy powrot :)

LISTA OSOB:

1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
4. cookieman (ogorek albo tas zabiere sie jakos z wami bo nieznam tamtejszych okolic)
Ostatnio edytowano niedziela, 27 maja 2012, 20:47 przez cookieman, łącznie edytowano 1 raz
cookieman

Postprzez Gof » poniedziałek, 28 maja 2012, 08:27

Zalatwilem urlop, bede. Sprobuje przyczepic kamerke do moto, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
4. cookieman (ogorek albo tas zabiere sie jakos z wami bo nieznam tamtejszych okolic)
5. Gof
Ostatnio edytowano wtorek, 29 maja 2012, 10:04 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 28 maja 2012, 23:48

Cookie, zdzwonmy sie w piatek wczesniej to Cie naprowadze... ja mieszkam zaraz niedaleko.

Dzis z Darkiem objechalem trase Kosciol - Dom Weselny. Trasa ok. 40 km. Dosc ladnie sie leci i szeroko jest. Predkosc przelotowa jaka proponowal Darek to 100-110 kmh.

I na wstepie od razu za wczasu prosba: ZADNEGO PALENIA GUMY !!!!!!! Powaznie !!! Darek to podkreslal i prosil wyraznie. Uszanujmy decyzje Jego, Jego Zony i Gosci...

I dodatkowa prosba do Gofa: to co wyzej plus prosba o niekrecenie Twojego moto wyzej niz 3000 rpm na postoju ;) :) :D

Podazajac dalej... dokladniejsza propozycja moja i Darka jest taka:
1. Podjezdzamy pod Kosciol w momencie jak juz impreza w srodku sie zacznie... znaczy sie Msza Swieta ;P
2. Ustawiamy sie motocyklami przy wejsciu, tak aby Darek z Zona wychodzac przeszli miedzy motocyklami... zatrzymali sie na chwile na fajne ujecie foto (Fotograf weselny ma byc poinformowany o co kaman)
3. Darek z Zona zbieraja zyczenia i buziaki a my ustawiamy sie na wyjazd i czekamy az samochod weselny podstawi sie za nami.
4. Potrzebna jest jedna osoba chetna ktora bedzie w odpowiednim momencie wyprzedzala nas na moto i blokowala 2-3 glowne ulice na chwilke (tak jak na paradach na zlocie), zeby wszyscy mogli spokojnie przejechac. To jeszcze do przemyslenia i przedyskutowania z Wami... Co o tym myslicie? Najwazniejsze zeby bylo bezpiecznie.
5. Nie podjezdzamy pod Dom Weselny od razu tylko troszke dalej (bede prowadzil bo wiem ocb). Goscie wjezdzaja pod sale, parkuja, ustawiaja sie i dalej wjezdzamy my.
Przed Domem W. jest male rondko... motocykle wjezdzaja pierwsze, robimy 5-6 koleczek po Rondzie przed Goscmi i tu mozemy popalowac troszke do odcinki (gof max. do 7000 rpm ;) :D ). Ustawiamy sie na obrzezach rondka i dalej wjezdza Para Mloda... :)

W ZWIAZKU Z POWYZSZYM PROPONUJE PRZESUNIECIE GODZINY SPOTKANIA z 14.00 na 14.30 NA STACJI. Co Wy na to??

------------------------------------------------------

1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
5. Gof

------------------------------------------------------
Ostatnio edytowano wtorek, 29 maja 2012, 10:04 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
TasmaN

Postprzez Gof » wtorek, 29 maja 2012, 05:48

I dodatkowa prosba do Gofa: to co wyzej plus prosba o niekrecenie Twojego moto wyzej niz 3000 rpm na postoju ;) :) :D

To nie pałujemy do odciny na postoju? :D

Wezmę linkę i będziesz mnie holował :D

4. Potrzebna jest jedna osoba chetna ktora bedzie w odpowiednim momencie wyprzedzala nas na moto i blokowala 2-3 glowne ulice na chwilke (tak jak na paradach na zlocie), zeby wszyscy mogli spokojnie przejechac. To jeszcze do przemyslenia i przedyskutowania z Wami... Co o tym myslicie? Najwazniejsze zeby bylo bezpiecznie.

Może po prostu druga osoba za prowadzącym, a po skrzyżowaniu wyprzedzi paradę i ustawi się z powrotem za prowadzącym? Ma to taką zaletę, że nie trzeba wiedzieć z wyprzedzeniem, gdzie są te duże skrzyżowania. Będę miał przyczepioną kamerkę (chyba że znowu nawali :D) więc może uda się ustawić tak, żeby złapać resztę parady.

i tu mozemy popalowac troszke do odcinki (gof max. do 7000 rpm ;) :D ).

Może po prostu założę takiego db-killera jak Ty ostatnio ;)

Obrazek

W ZWIAZKU Z POWYZSZYM PROPONUJE PRZESUNIECIE GODZINY SPOTKANIA z 14.00 na 14.30 NA STACJI. Co Wy na to??

Pasuje i 14:30 :)
Ostatnio edytowano wtorek, 29 maja 2012, 10:05 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez ogórek » wtorek, 29 maja 2012, 06:09

godzina mi pasuje zabieram ze sobą cukermana. :D
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
ogórek
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Budzik » wtorek, 29 maja 2012, 20:27

ja bede na sprzecie darka :] Tasman ustalimy wszystko jeszcze na tym BP. Ty badz o 14 i ja tak postarams ie byc
Budzik

Postprzez moro99 » środa, 30 maja 2012, 09:37

ja sie postaram tez byc ale nie wiem jak to u mnie z robota bedzie :\
moro99

Postprzez cookieman » środa, 30 maja 2012, 17:48

ja bede juz na 100 bo mam skrecona kostke i wolne z pracy
cookieman

Postprzez Gof » środa, 30 maja 2012, 18:29

To jest poświęcenie - nie chcieli dać ci urlopu to sobie kostkę skręciłeś żeby móc z nami polatać :D

Ja chciałbym być na 100% ale od 2 dni mam grypę -.- póki co normalnie żyję, chodzę do roboty, latam itd. ale nie wiem czy się nie pogorszy. Mam nadzieję że nie :)
Ostatnio edytowano środa, 30 maja 2012, 18:30 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez cookieman » środa, 30 maja 2012, 19:32

gof napisał(a):To jest poświęcenie - nie chcieli dać ci urlopu to sobie kostkę skręciłeś żeby móc z nami polatać :D

Ja chciałbym być na 100% ale od 2 dni mam grypę -.- póki co normalnie żyję, chodzę do roboty, latam itd. ale nie wiem czy się nie pogorszy. Mam nadzieję że nie :)

poświęcenie poświęceniem pijany z pickupa hamerykanskiego wysiadłem jak z osobówki i telemark prawie zaliczyłem
cookieman

Postprzez Gof » środa, 30 maja 2012, 19:42

Chciałbym to widzieć :diabel:
Gof

Postprzez cookieman » środa, 30 maja 2012, 20:49

gof napisał(a):Chciałbym to widzieć :diabel:

no tak pośmiać byś się chciał zero współczucia
cookieman

Postprzez mizzar » czwartek, 31 maja 2012, 07:19

cookieman napisał(a):ja bede juz na 100 bo mam skrecona kostke i wolne z pracy

Umarłem:)
mizzar

Postprzez Budzik » czwartek, 31 maja 2012, 08:22

Umarłem:)

ale bedziesz?
btw. kazdy powod jest dobry

[ Dodano: 31-05-12, 09:22 ]
1. ogórek
2. TasmaN
3. mizzar
5. Gof
6. Budzik
Budzik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...