Adriann napisał(a):Ja nie ktorych w ogole nie rozumiem, po co wam jajka skoro potrzebujecie ulamki sekund podczas zmiany biegow bez wciskania sprzegla? Czemu nie jezdzicie gsxr'ami??!! Ja umiem zmieniac bez ale i tak wole wciskac - sentyment i to ze daje mi to przyjemnosc, jak manulna skrzynia zamiast automatu w aucie. Poza tym nigdy idealnie nikt z nas nie dopasuje obrotow silnika wiec po co specjalnie sobie pieprzyc sprzet lub innym ktorzy kupia go po nas i beda chcieli sie nim cieszyc?! W skrzyni dzialaja ku..wsko duze sily, a remont wiaze sie najgorszym co moze byc, calkowitym demontażem wszystkiego lub kupnem nowego silnika czy tez paroma tysiacami w serwisie, po co?! Moze ktos jezdzacy ciezkim Jajem nie ma sily wcisnac klamki? Raczej watpie.. Przeciez to jest czynnosc o ktorej w ogole sie nie mysli i robi odruchowo jak oddychanie!
bmxre napisał(a):chyba szosowo-turystyczny, jak motocykl jest sportowy tj niewygodny zazwyczaj gdyż został stworzony do wyciskania czasów na torach czy prędkości, przyśpieszania a nie do turystyki, ale każdy ma swoje zdanie
mogłeś palić na jedyncedragster napisał(a):8 km tak przejechałem i modliłem się żebym nie musiał się zatrzymać bo wtedy wiadomo - trzeba rozpędzić nogami trochę i szybko wrzucać jedynkę "na chama"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości