guardian_angel napisał(a):Jak chcesz kupić stojak pantograf pod mise olejową i podnieśc cały motocykl to rozumiem, ale żeby podnieść tylne koło lub przednie to nie potrzeba stojaka tylko wystarczy stopka centralna.
ZiGi napisał(a):guardian_angel napisał(a):Jak chcesz kupić stojak pantograf pod mise olejową i podnieśc cały motocykl to rozumiem, ale żeby podnieść tylne koło lub przednie to nie potrzeba stojaka tylko wystarczy stopka centralna.
Ale ze stopką centralną w Hayabusie to tak średnio, bo to za dopłatą bajer i nie każdy ma
guardian_angel napisał(a):No ja i habe fergesen ja wol du hast Hayabusa. To w takim razie nie można postawić na centralce![]()
Z tymi wymiarami Fire to tak nie hop siup.
Kupisz jakiś uniwersalny stojak i okaże się że niepasuje rozstaw wahaczy czy coś innego.
Najlepiej zrobić samemu, dokładnie pod wymiar dedykowany do tego modelu a nie innego. Będziesz mieć 100% pewność że będzie pasował, a sądze że szybko hajki się nie pozbędziesz, a jak sprzedasz to razem ze stojakiem.
6 profil, 2 pożądne łożyska kulkowe, parę śrubek, dobre spawy i gotowe
zolwik napisał(a):Też jestem w trakcie zakupu stojaka ,komplet pasujący do mojego z allegro to ok240zł
Znajomy zakupił i teraz dylemat czy bawić sie z kupowaniem profili i dodatkowych gadzetów + koszt roboty ?!(wzasadzie na jedno wyjdzie) . Jak by cie interesował to moge zapodac na dniach wymiary i link do aukcji.
mitsumiuu napisał(a):witaj, jezeli jestes jeszcze zainteresowany tym stojakiem , moge wyslac ci wymiary mojego stojaka (wzorowany był na stojaku za okolo 100zł z allegro.pl).pozdrawiam
unio napisał(a):A gdzie stabilność ? Przy odkręcaniu śrub moto będzie się zachowywać jak na huśtawce w parku.
Łysolek napisał(a):no ja sobie teraz stojak z Niemiec przywiozłem w przeliczeniu na polskie to jakieś 80 zł kosztował , jak chcesz Fajer obejrzec to zapraszam do mnie do firmy
firefox napisał(a):Łysolek napisał(a):no ja sobie teraz stojak z Niemiec przywiozłem w przeliczeniu na polskie to jakieś 80 zł kosztował , jak chcesz Fajer obejrzec to zapraszam do mnie do firmy
A masz mozliwosc sciagnac jeszcze jeden ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości