Rychu napisał(a):Budzik ja prawie dzien w dzien jezdze ta droga..Struzanska z Lwo na 2 rodnka, plochocinska i pozniej do centrum:) Dziwne, ze jesteszcze sie nie spotkalismy:) Moze jak sie pogoda poprawi to moze wlasnei zrobic jakis wiekszy spot? co Wy na to?
piteer83 napisał(a):W Ząbkach trzeba zapomniec jakichś większych remontach, mieszkałem tam od urodzenia przez 22 lata i tam dróg się nie remontuje poza tą co zrobili ze 2-3 lata temu ul. skorpuki a w zeszłym roku mały odcinek batorego, a jak się nazbiera dziur to podjedzie koleś ursusem zasypie gorącym asfaltem z łopaty, zasypie piaskiem i pojedzie, tak będzie załatane do pierwszych większych przymrozków.
Mnichu80 napisał(a):ElViajero napisał(a):Mnichu80 napisał(a):Czyj Imryk stoi w Pit Stopie u Andrzeja?
To moj
To już troche czasu stoi! Co sie stało?
ElViajero napisał(a):a tyle stoii bo miałem problem ze znalezieniem prawej owiewki
więc były robione dekle owiewka wymiana oleju (wyleciało mu się)
gof napisał(a):No jak w moim (jeszcze u poprzedniego właściciela) poszedł lewy dekiel to też poszedł olej... Chyba taka przypadłość jajek że ten dekiel jest narażony.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości