NAPOTKANE NA TRASIE GSXF'y

Inne sprawy nie pasujące do powyższych działów.

Postprzez Mnichu80 » wtorek, 27 lipca 2010, 17:44

Czyj Imryk stoi w Pit Stopie u Andrzeja?
Mnichu80

Postprzez raf86 » wtorek, 27 lipca 2010, 21:21

Mnichu80 napisał(a): Widziałem Cie wczoraj na Orlej w Ząkach. Ja byłem w puszce.

Może następnym razem uda się spotkać na moto ;)
raf86

Postprzez Budzik » wtorek, 27 lipca 2010, 21:37

Rychu napisał(a):Budzik ja prawie dzien w dzien jezdze ta droga..:) Struzanska z Lwo na 2 rodnka, plochocinska i pozniej do centrum:) Dziwne, ze jesteszcze sie nie spotkalismy:) Moze jak sie pogoda poprawi to moze wlasnei zrobic jakis wiekszy spot? co Wy na to?

no naprawde az dziwne, bo ja tam przy sklepie na riondkach czasem bywam, plochocinska latam. a jakbys na 1 swiatlach na plochocinskeij w lewo odbil lecac od Lwa to bylbys u mnie :]

[ Dodano: 27-07-10, 22:44 ]
no ja za spotem jestem jak najbardziej
Budzik

Postprzez Gof » środa, 28 lipca 2010, 03:40

Ja czasami latam do kumpla do Zielonki przez Ząbki i też nikogo...
Gof

Postprzez raf86 » środa, 28 lipca 2010, 07:55

Mnie na Ząbkach można spotkać w czasie dojazdu i wyjazdu z domu, więc tylko przez chwile. Niestety jazda po tym mieście nie należy do przyjemnych ze względu na przeważającą ilość dziur na drogach a nie asfaltu ;)
raf86

Postprzez Gof » środa, 28 lipca 2010, 11:15

Poczekaj trochę to ilość dziur się zmniejszy - kilka małych zacznie łączyć się w jedną dużą :P
Gof

Postprzez raf86 » środa, 28 lipca 2010, 18:55

piteer83 napisał(a):W Ząbkach trzeba zapomniec jakichś większych remontach, mieszkałem tam od urodzenia przez 22 lata i tam dróg się nie remontuje poza tą co zrobili ze 2-3 lata temu ul. skorpuki a w zeszłym roku mały odcinek batorego, a jak się nazbiera dziur to podjedzie koleś ursusem zasypie gorącym asfaltem z łopaty, zasypie piaskiem i pojedzie, tak będzie załatane do pierwszych większych przymrozków.

W tym roku mają jeszcze kawałek Batorego zrobić i to by było na tyle, przynajmniej w mojej okolicy.. Niestety co do łatania to jakaś pomyłka jest, wystarczy trochę deszczu i wszystko zaczyna się od nowa.
raf86

Postprzez firefox » sobota, 31 lipca 2010, 07:22

Moze kiedys Zabkowicze sie zgadamy w okolicy i spotkamy??
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez seba_crx » sobota, 31 lipca 2010, 09:03

ja rowniez Ząbki. Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowano sobota, 31 lipca 2010, 09:03 przez seba_crx, łącznie edytowano 1 raz
seba_crx

Postprzez kyrtap87 » niedziela, 1 sierpnia 2010, 18:39

dzis w miedzianej zaprosiłem na forum kolesia na katanie czarnej na rej tki ,była jeszcze żółta katana po liftingu , ale to handlarze wiec odpuściłem
Ostatnio edytowano niedziela, 1 sierpnia 2010, 18:39 przez kyrtap87, łącznie edytowano 1 raz
kyrtap87

Postprzez raf86 » środa, 4 sierpnia 2010, 20:29

firefox napisał(a):Moze kiedys Zabkowicze sie zgadamy w okolicy i spotkamy??

Ja jestem jak najbardziej za :D
raf86

Postprzez ElViajero » czwartek, 5 sierpnia 2010, 11:58

Mnichu80 napisał(a):Czyj Imryk stoi w Pit Stopie u Andrzeja?

To moj :(
ElViajero

Postprzez Mnichu80 » sobota, 7 sierpnia 2010, 11:50

ElViajero napisał(a):

To już troche czasu stoi! Co sie stało?
Mnichu80

Postprzez ElViajero » sobota, 7 sierpnia 2010, 17:13

Mnichu80 napisał(a):
ElViajero napisał(a):

To już troche czasu stoi! Co sie stało?

Cóż jeden jegomość w oplu omedze i okularach typu denka od butelek próbował mnie rozjechać, a tyle stoii bo miałem problem ze znalezieniem prawej owiewki, lewe są nawet mam jedną na zbyciu a prawych nima a jak są to w opłakanym stanie. więc były robione dekle owiewka wymiana oleju (wyleciało mu się) + filtr i synchro i czyszczenie gaźników bo spalanie było na poziomie 10l/100km jak nie więcej. teraz sam jeszcze filtry paliwa założę i folię czarną matową zamiast lakierowania na plastiki
ElViajero

Postprzez Gof » sobota, 7 sierpnia 2010, 17:33

ElViajero napisał(a):a tyle stoii bo miałem problem ze znalezieniem prawej owiewki

Z tego co zauważyłem większość szlifów jest na lewą stronę - może to dlatego. Też to zauważyliście?

więc były robione dekle owiewka wymiana oleju (wyleciało mu się)

No jak w moim (jeszcze u poprzedniego właściciela) poszedł lewy dekiel to też poszedł olej... Chyba taka przypadłość jajek że ten dekiel jest narażony.
Gof

Postprzez Luk@ » wtorek, 10 sierpnia 2010, 23:06

gof napisał(a):No jak w moim (jeszcze u poprzedniego właściciela) poszedł lewy dekiel to też poszedł olej... Chyba taka przypadłość jajek że ten dekiel jest narażony.

Ostatnio widziałem gixera z crash-padami na deklach, mocowany do 3 śrub dekla i crash-pad na środku. może to by się do jajek nadało. ;)
sorki za off-top.

[ Dodano: 11-08-10, 22:47 ]
A dziś sobie z jakimś jajcarzem pogadałem sekundkę na światłach obok galerii Mokotów. ktoś z forum?
Luk@

Postprzez lewmichal » środa, 18 sierpnia 2010, 07:33

Wczoraj rano w Lublinie przy ulicy Wiercieńskiego stało jajo pod pokrowcem Oxforda. Ktoś z nas?
Serwisowanie motocykli szosowych

Crashpady do GSXF

https://www.garazcudow.pl/
lewmichal
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Rychu » środa, 18 sierpnia 2010, 13:05

Wczoraj na wale miedzeszynskim przy wyjezdzie z BP na fieldorfa? czarne jajko z kufrem? ktos z naszych?
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez Gof » środa, 18 sierpnia 2010, 14:36

Mnie tam można często spotkać ale bez kufra :D
Gof

Postprzez Mnichu80 » sobota, 21 sierpnia 2010, 15:04

Wczoraj na Radzymińskiej w str. Marek czerwone jajko 600 z kufrem nr. PKL coś tam, coś tam;) Ktoś z forum?
Mnichu80

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INNE...